Las Fallas 2020. Bonofallas, abonament special pentru transportul public

Bonofallas, un card de transport cu călătorii nelimitate, valabil 7 zile pe mijloacele de transport în comun va fi lansat în luna martie Autoritatea pentru Transport Metropolitan din Valencia.

Măsura a fost luată cu prilejul Las Fallas, perioadă în care populatia orașului se dublează, pentru a facilita accesul la mijloacele de transport public.

Informații despre Bonofallas

Ce este: un card cu călătorii nelimitate

– Tarif: 7 euro

– Valabilitate: 7 zile, în Săptămâna fallera

Pe ce mijloace poate fi utilizat: Metrou și tranvia (Metrovalencia) toate zonele, autobuzele EMT și Metrobús (autobuzele care fac legătura cu localitățile învecinate Valenciei).

Pe ce mijloace nu poate fi utilizat: Pe trenurile regionale și de medie distanță (cercanias)

Unde poate fi folosit: În orașul Valencia și pe durata festivităților Magdalena din Castellón și Hogueras, Alicante, timp de 7 zile.

De unde se obține: Se poate cumpăra la tutungerii (estancos), chioșcuri (kiosks), stații de metrou, oficii de Relații cu Clienții ale EMT.

Programul transportului public în Valencia pe durata Las Fallas 2020

Metrovalencia își va prelungi programul de funcționare la sfârșiturile de săptămână cu 3h peste programul normal, autobuzele EMT vor circula ziua, iar pe timpul nopții cele nocturne. Autoritățile urmează să anunțe ce trasee vor fi modificate și ce linii suplimentate.

Pe durata Las Fallas vor fi deviate traseele autobuzelor care trec prin Plaza del Ayuntamiento. Despre trasee și stații temporare într-un articol separat.

Cum te deplasezi dintr-o parte în alta a orașului cu metroul, afli aici.

Cum te deplasezi dintr-o parte în alta a orașului cu autobuze EMT, aici.

Informații despre bilete de călătorie recomandate turiștilor, pe transportul public în Valencia, găsești în articolele Transportul public în Valencia. Metroul, Transportul public în Valencia. Autobuzele EMT și Transportul public în Valencia. Bicicletele Valenbici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1291