Atelierele pentru copii

Mercado ”San Valero”, primul street food in Valencia organizează în luna februarie, în toate zilele de sâmbătă seara și duminică dimineața, ateliere pentru cei mici.

Începând cu 2 și până pe 24 februarie, au loc activități gastronomice, meșteșugărești, ateliere de engleză, pictură și multe alte.

Mai mult, este o oportunitate potrivită de a petrece timp cu familia în Cartierul Ruzafa, cartierul cel mai monden al orașului (n.a. unde se află Mercado ”San Valero”), în timp ce copiii se distrează.

Iubitorii de tapas vor găsi în Mercado ”San Valero” o opțiune pentru orice gust. Aici se găsesc cel puțin zece tarabe la care se poate alege între tortilla de trufe (n.a. tortilla e un fel de omletă), stridii, paine prajita de avocado, tartar, friptură, caracatiță la grătar sau pizza atunci făcută. Toate felurile de mâncare sunt făcute artizanal, din produse proaspete.

Programul atelierelor este specificat pe afiș.

Adresa: Gran Via de les Germanies 21, Ruzafa.

*Cuvântul ”Mercado” se traduce în română prin ”piață”, dar în Spania, astfel de spații găzduiesc și locuri în care se poate lua masa și bea ceva. De aceea am preferat să nu traduc termenul pentru a nu da impresia unei piețe în înțelesul clasic, pentru noi românii.

#valenciana #valencia #visitvalencia #valenciabonita #lovevalencia #valenciacity #mercado

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1367