Bioparc Valencia

Bioparc Valencia este un parc zoologic de nouă generație, situat în orașul Valencia.

A fost conceput astfel încât vizitatorul să aibă impresia că intră în habitatul natural al animalelelor, designul său special ascunzând barierele vizuale dintre public și animale.

Parcul în suprafață de 100.000 mp, are mai mult de 800 de animale din peste 120 de specii și este specializat pe fauna africană. Vizitarea lui presupune trecerea prin savană (pot fi văzute antilope, girafe și rinoceri, lei) și prin pădurea ecuatorială (unde pot fi văzute gorile, cimpanzei și leoparzi), întâlnirea cu elefanții, o experiență în cea mai renumită peșteră din Africa și vizitarea Insulei Madagascar, locuită de lemuri.

Anul acesta Bioparc împlinește 11 ani, aniversare pe care o sărbătorește în luna februarie cu prețuri speciale.

În toate weekend-urile și în zilele de 25, 26, 27 și 28 februarie, biletele pentru adulți au un preț unic de 18+1 Euro în loc de 23,80 euro.

Suma obținută din strângerea unui 1 Euro în plus este destinată integral proiectului de salvare a liliecilor, animal emblematic al orașului.

Parcul a devenit un obiectiv turistic de referință, dar și un loc în care valencienii iubitori de natură își petrec timpul liber. Vegetația Bioparc s-a extins uimitor de la înființare și până azi, fiind considerat un adevărat “plămân verde” al orașului.

Programul lunii februarie: 10.00-18.00

Biletele se pot cumpăra de aici: https://lovevalencia.tixalia.com/parque-de-naturaleza/bioparc-valencia/mgwn3qsjfpn4r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1643