Paradă de îmbrăcăminte tradițională valenciană, vineri, 21 februarie, în Nuevo Centro Mall

Vineri, 21 februarie, de la ora 19:30, în Centrul comercial Nuevo Centro din Campanar, va avea loc o paradă de îmbrăcăminte tradițională valenciană intitulată “Costums d’indumentària valenciana”.

La paradă vor participa fallerele mayor, președinții comisiilor care alcătuiesc Grupul de fallas  Benicalap-Campanar și va fi prezidată de falllera major Valencia 2020, Consuelo Llobell Frasquet și de curtea sa de onoare.

Evenimentul este organizat de ALBAES în colaborare de El Corte Inglés și Nuevo Centro în beneficiul ASPANIJER (Asociația Părinților Copiilor și Tinerilor cu Boli Reumatice).

La parada de îmbrăcăminte tradițională valenciană se va organiza o tombola care va avea ca premiu un costum valencian din secolul al XIX-lea, evaluat la 1.500 de euro.

Pentru a participa la tombola, va fi necesar, să cumperi un bilet de 3 euro de la standul pe care ASPANIJER îl are organizat în Nuevo Centro în zilele de 20 și 21 februarie. Costumul va fi expus la locul evenimentului. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor merge la ASPANIJER.

Regulile tombolei și biletul câștigător vor fi publicate pe www.albaes.com și www.lacasadelosfalleros.com, precum și pe rețelele de socializare ale acestora.

Cum ajungi la centrul comercial Nuevo Centro

Se poate ajunge cu transportul public. Cum ajungi cu autobuzele EMT, Metrovalencia sau ruta de bicicletă, verifică aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1100