Gastrónoma, Târgul gastronomic mediteranean, revine în Valencia

Pe 10, 11 și 12 noiembrie revine în Valencia, Gastrónoma, Târgul gastronomic mediteranean. Profesioniștii din domeniu se reunesc în acest eveniment care aduce cele mai noi noutăți culinare. Vor avea loc degustări și showcookings live.

În perioada 10 – 12 noiembrie, târgul de târg devine punctul de întâlnire între bucătarii renumiți, distribuitori, mici comercianți și artizani ai restaurării.

Gastronomie 2019

Anul acesta, Gastronóma vine cu un program în care publicul gourmet se poate bucura de o mulțime de mâncare, degustări, ateliere, gătit live, dezbateri și multe altele. La eveniment participă în acest an doi dintre cei mai de succes bucătari ai Comunității Valencia, Ricard Camarena și Quique Dacosta.

Anul acesta, cu 10.000 de metri pătrați pentru eveniment, propunerile Gastronóma au fost împărțite în diferite spații precum Bucătărie Centrală (showcooking cu bucătari și bucătari de renume), Gătit (cursuri și ateliere de gătit), Gourmet Bar (spațiu de tapas), Dquesos (degustare de brânză), Pan de Verdad (cele mai bune pâine din Spania) sau Cervezas Artesanas (spațiu pentru degustare și cumpărare de bere), printre multe alte zone.

Dacă sunteți iubitor de gastronomie, nu puteți rata acest eveniment. Reunește anual peste 250 de expozanți și îi calc pragul peste 17.000 de vizitatori.

Informații utile

Adresa târgului: Feria Valencia, Av. de las Ferias s/n, Valencia.

Email/tel: gastronoma@feriavalencia.com/+34 96 386 12 00

Diferite manifestări culinare eu loc în alte locații. Informații găsești aici.

Preț bilet: Costul unui bilet este de 5 euro si este pentru toate cele trei zile ale evenimentului. Copiii sub 12 ani nu plătesc bilet și vor intra doar dacă sunt însoțiți de un adult.

Achiziționarea biletelor online o poți face aici.

Restaurante participante: Organizatorii cu sprijinul Confederației Hostelerie și Tursm a Comunității Valenciene au realizat un ghid al restaurantelor care participă la această manifestare. Meniurile oferite de acestea au preț fix, 20 euro. Aici poți găsi locațiile împărțite pe cartiere și zone.

Pentru gurmaniz, dar și pasionați de bucătărie, 10, 11 și 12 noiembrie sunt date de prins în calendar!

  • Fotografia articolului aparține publicației online valenciabonita.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1651