Evenimente, muzică și artă urbană la Marina de Valencia în perioada Crăciunului 2020

Marina de Valencia a pregătit pentru perioada Crăciunului 2020 un program cu muzică live, artă urbană și ….. idei de cadouri inedite.

Programul este următorul:

Concerte de muzică live

Sâmbătă, 26 decembrie, între 11:30 și 18:30, în auditoriul Marina Sur vor susține spectacole formațiile Cala Vento, Camellos, La Plata și Lisasinson.

Biletele sunt deja disponibile pe site-ul Enterticket.

Începând cu 27 decembrie, La Pergoleta, va avea loc o serie de concerte. Deschiderea o va face trupa rock Los Ramonets, care își va prezenta al treilea album al său ”Fes-ho tú Mateix”

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Enterticket.

Artă urbană 

Duminică, 27 decembrie, La Marina de Valencia prezintă manifestarea ”Art a La Marina”, un ciclu de artă urbană care va avea loc pe tot parcursul anului 2021 în zece puncte ale portului valencian.

În anul următor, zece artiști vor realiza opere în zece puncte diferite din La Marina de Valencia.

Inițiativa își propune să găzduiască artiști din diferite domenii și de diferite origini, pentru a-și împărtăși munca publicului prin picturi murale. Odată finalizate, vor forma un tur artistic al La Marina de València.

Ciclul începe cu intervenția argentinianului Martin Kazanietz alias “Gordopelota“, un artist internațional. Lucrările sale sunt legate de cultura fotbalului și reprezintă o reflecție satirică asupra impactului dintre fotbal și cultura populară.

Dăruiește abilități

Campania ”Regala habilitats”,  promovează cadourile intangibile. Prin intermediul lor pot fi deprinse abilitățile diverse, de la a învăța surf până la a folosi camera foto.

Informații

– Adresa: Marina de Valencia

– Cum ajungi: Vezi toate posibilitățile aici, direct pe site.

* * *

Valenciana.ro este rezultatul exclusiv al muncii autorului. Site-ul este finanţat doar de acesta și de donațiile cititorilor.

Susține Valenciana, răsplătește efortul autorului și informațiile furnizate, aici!

* * *

– Sursă de informare: Valenciabonita.es

– Fotografia articolului aparține Valenciana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

791