“València On” – card virtual și gratuit cu reduceri pentru cei care domiciliază în Comunitatea Valencia

”València On”, cardul virtual și gratuit cu reduceri pentru cei care domiciliază în Comunitatea Valencia, a fost lansat!

Cardul este, de fapt, o aplicație mobilă dedicată persoanelor majore, rezidente pe teritoriul oricărei localități din Comunitatea Valencia.

Cardul este personal și netransferabil și trebuie prezentat pentru obținerea unei reduceri la unitățile participante.

Titularii cardului beneficiază de reduceri sau promoții în spații culturale, la restaurante și magazine, la activități turistice și în locuri de agrement.

”València On” Card este o inițiativă promovată de Consiliul Municipal al orașului Valencia în colaborare cu Departametul de Turism. El este un instrument de stimulare a turismului local și a activităților de turism, agrement, de alimentație din oraș și regiune a căror activitate a fost afectată de criza de coronavirus.

De când este disponibil cardul ”València On”

Începând cu 20 octombrie 2020, cardul va putea fi descărcat din aplicații conform indicațiilor de mai jos.

Cum se descarcă ”València On”

Pentru a beneficia de avantajele cardului ”València On”, trebuie să urmezi acești patru pași:

1. Înregistrează-te pe site

Introdu informațiile și datele personale solicitate în linkul de aici.

2. E-mail de confirmare

Odată înregistrat, vei primi un e-mail cu aprobarea înregistrării și codul tău de șase litere. Păstrează acest cod personal, îl vei utiliza pentru a beneficia de fiecare promoție.Descărcați aplicația

3. Descarcă aplicația ”Valencia On Card”

Dacă utilizezi sistemul de operare Android, descarcă aplicația de la acest link.
Dacă utilizezi un dispozitiv iOS, urmează aceste instrucțiuni pentru a instala cele trei certificate necesare, accesează App Store și descarcă-le de aici.

Introdu codul personal pentru a te identifica.
4. Folosește cardul

De fiecare dată când dorești să obții o promoție, trebuie să deschizi aplicația și să scanezi codul QR pe ​​care îl găsești în locația unde se oferă reducerea.

Cum folosești cardul ”Valencia On”

Cardul poate fi utilizat în unitățile care se alătură inițiativei. Lista lor completă, din întreaga comunicate, o găsești pe site (trebuie să dai scrol până aungi în partea de jos a paginii).

Momentan, participă o sută de companii  (magazine, locuri de agrement, companii ce oferă activități de mobilitate durabilă și turism, unități de cultură – muzee, galerii de artă, restaurante și baruri, unități de sănătate și înfrumumsețare).

După ce decizi care e unitatea care te interesează, mergi la ea, deschizi aplicația ”València ON” și faci click pe ea. Apare un cititor de bare, QR pe care îl apropii de codul QR ca și când i-ai face o poză. Se va activa reducerea sau promoția care va trebui să ți se aplice când faci plata.

Pe site-ul tarjetavalenciaon.com găsești toate informațiile despre procesul de înregistrare și unitățile participante. El include și o hartă a provinciei cu locația geografică a sediului.

În plus, vor fi încărcate și propuse periodic, planurile, activitățile și sugestiile pe care utilizatorii le vor putea realiza în orașele și unitățile participante .

* * *

Sursă informare: Valenciabonita.es, Lovevalencia.es.

Fotografia articolului aparține site-ului https://www.tarjetavalenciaon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

869