Revelion 2020 în Plaza del Ayuntamiento Valencia

Dacă încă nu ai planuri pentru noaptea de Revelion 2020, sper să îți dau o idee cu acest articol: primăra orașului Valencia organizează în Plaza del Ayuntamiento, petrecerea de Revelion. Ajunsă la a cincea manifestare consecutivă, petrecerea din a fost anunțată de oficiali ca un eveniment special, cu lumini, pirotehnie, concerte muzicale și mai ales o atmosferă pe cinste.

Programul petrecerii de Revelion 2020

Petrecerea care va avea loc pe 31 decembrie 2019 în Plaza del Ayuntamiento Valencia va avea două momente, pentru copii și adulți. Cel pentru copii va avea loc în dimineața zilei, între 11.00 și 12.30 și va cuprinde atât activități și animații destinate celor mici, cât și muzică și pirotehnie. Petrecerea de seară va începe la 22.30 și va ține până la 01.45 dimineața. Dedicată adulților, va avea spectacol pirotehnic (în regia companiei Vulcano), de lumini și muzică asigurată de trei DJ valencieni: Mueveloreina, Catalina Isis și Rafa Star.

Potrivit declarației făcute în conferința de presă de consilierul Departamentului de Festivități, Pere Fuset, petrecerea de Revelion 2020 va începe cu spectacolul DJ-ului Rafa Star, urmat de un spectacol de lumini. Despărțirea de anul 2019 se va face pe o ”o melodie surpriză care anul acesta va fi un cântec foarte emoționant pentru toți valencienii și valencienii” a mai adăugat reprezentantul primăriei.

Douăsprezece clopote vor întâmpina anul 2020 și, ”potrivit tradiției, participanții se vor bucura de un scurt, dar intens spectacol piromusical și de artificii lansate chiar de pe clădirea primăriei. Începând cu ora 12:05, DJ Catalina Issis și Mueveloreina vor asigura atmosfera în piață.

Reprezentantul primăriei a mai precizat că petrecerea din noaptea de Anul Nou va fi „una specială și probabil, cea mai originală sărbătoare a sfârșitului de an din Spania. În ultimii cinci ani a devenit o atracție nu numai pentru publicul orașului, dar și pentru turiști și cei care vizitează Valencia.”

Informații utile

Accesul în piață se va face începând cu ora 21.00 pe urmptoarele străzi: San Vicent / María Cristina, Paseo de Ruzafa, Marqués de Sotelo, Barcas și Correos. Consilierul a recomandat accesarea acestor ultime două străzi, deoarece acestea sunt cele care au de obicei un număr mai mic de oameni.

Pentru a evita aglomerația din ultimul moment, este recomandat să sosiți cu ceva timp mai înainte de începerea petrecerii!

Pentru asigurarea securității vor fi instalate controale de securitate.

Ieșirea se va putea face pe străzile Cotanda, Correos, Jurnalista Azzati, Barcelonina și Ribera.

Atenționări

Nu este permis accesul cu obiecte din sticlă! Dispozitive de securitate vor controla accesul în zona delimitată a petrecerii pentru a preveni intrarea și folosirea materialelor periculoase.

Recomandări

Primăria solicită participanților la petrecerea de revelion un consum responsabil de alcool. Totodată recomandă participanților să se deplaseze în Plaza del Ayuntamiento pe jos sau cu transportul public.

În loc de concluzii

Sperăm într-o petrecere de Revelion 2020 pe cinste, așa cum a fost promisă! Până atunci, dacă vrei să afli cum te poți distra în Valencia, îți recomand articolul Distracții în Valencia de sărbătorile de iarnă. Și dacă ești în pană de idei pentru cadourile de Crăciun sau pur și simplu vrei să știi unde sunt, le-am concetrat pe toate în articolul Piețe Crăciun 2019 în Valencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1474