Piața de Crăciun 2019 în Orașul Artelor și Științelor Valencia

În perioada 14 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, în Orașul Artelor și Științelor Valencia va avea loc Piața de Crăciun 2019. Programul va include activități și manifestări diverse, pentru toate vârstele, ocazionate de sărbătorile de iarnă.

Ce se întâmplă la Piața de Crăciun 2019

Printre activitățile care vor avea loc, se numără ateliere de povestiri, teatru de păpuși, spectacole de Crăciun cu elfi și zâne, defilări pe muzică tradițională (pasacalles) cu elfi, concursuri de costume, spectacole muzicale, un belén (reprezentarea Nașterii lui Iisus Hristos) live și scrisori către Papá Noel și Regilor Magi (Reyes Magos). Gastronomia mediteraniană și tradițională valenciană vor fi și ele prezente, mai multe foodtrucks (camioane alimentare) vor fi instalate în incinta Orașului.

Ca și în anii precedenți, este pregătită o piață de artizanat avnd ca specific Crăciunul. Dacă nu ai idee de cadoul pe care să îl cumperi, vino aici și poate te inspiri sau chiar rezolvi problema.

Concurs de desene de Crăciun 2019

În Piața de Crăciun 2019 din Orașul Artelor și Științelor se va organiza și un concurs de desene de Crăciun. Tema va fi “Navidad en la Ciudad de las Artes i las Cièncias”. Desenele se vor face pe coli de hârtie sau carton de dimensiunea A4, dar și pe alte materiale plane, ce nu prezintă relief.

Cine poate participa:

Pot partcipa elevii claselor primare.

Condiții:

– Lucrările aparținând unei clase sau unui curs trebuie să poarte pe spate datele complete ale școlii, numele și prenumele profesorului responsabil, precum și ale copilului și cursul din care face parte.

– Lucrările individuale trebuie să aibă menționate pe revers numele copilului, data nașterii, adresa personală, numărul de telefon de contact, școala și cursul din care face parte.

Termen limită de înscriere:

– Lucrările se vor trimite până pe 5 decembrie 2019 ora 14 pe adresa: Ciudad de las Artes i de las Ciéncias, Museo de las Ciéncias, Dpto. de Publicidad,
Avd. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), n.º 7, 46013-Valencia.

Premii

Fiecare dintre câștigători va primi trei bilete de la Oceanografic, trei bilete de la Museu de les Ciències, trei bilete de la Hemisfèric, giroscop, planisferă și materiale promoționale.

Mai  multe detalii găsești la rubrica Piața de Crăciun 2019, pe site-ul Orașului Artelor și Științelor Valencia: https://www.cac.es/es/web/navidad/concursodibujo.

Program Piața de Crăciun 2019 din Orașul Artelor și Științelor

– Zilnic, din 13 decembrie până pe 5 ianuarie, între 11.30 și 21.00 (cu excepția zilelor cu ore speciale).

– În zilele de 13 și 25 decembrie și 1 ianuarie între orele 17.00 și 21.00.

– În zilele de 24 și 31 decembrie și 5 ianuarie între orele 10.00 și 14.00.

– Pe data de 5 ianuarie între 11.30 și 16.30.

Programul detaliat îl poți vedea mai jos:

  • Fotografiile programului aparțin publicației online valenciabonita.es.

Programul îl poți vedea și pe pagina Muzeului Științei, aici: https://www.cac.es/es/web/navidad/programa.htmlhttps://www.cac.es/es/web/navidad/programa.html.

Dacă vrei să știi cum te poți distra în Valencia cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2019, atunci îți recomand articolul Distracții în Valencia de sărbătorile de iarnă.

  • Fotografia articolului aparține site-ului Museo de las Ciencias, www.cac.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1420