Muzeul Științelor și Hemisféric se redeschid cu intrare gratuită între 1 – 14 iunie

Orașul Artelor și Științelor, La Ciudad de las Artes y de las Ciencias, va redeschide publicului luni, 1 iunie 2020, Muzeul Științelor “Prințul Felipe” și Hemisfèric.

În perioada 1 – 14 iunie, intrarea va fi gratuită.

În conformitate cu reglementările de securitate sanitară, vizita la Muzeu va avea loc în pe coridoare unidirecționale, iar elementele expoziționale cu utilizare tactilă vor fi dezactivate.

Hemisfèric va avea disponibile 41 de locuri pentru a garanta distanța dintre spectatori.

Vor fi prezentate filmeleSecretele universului”, ” Vulcanii”, “Apollo 11: primii pași”, “Mersul dintre dinozauri: planeta preistorică 3D”, “Planet Power”  și ” Călătorie către spațiu: următoarea oprire pe Marte”.

Condiții de deschidere

Printre măsurile de securitate sanitară luate sunt: peste 24 de distribuitoare de gel aflate la intrări și în zonele de uz public, rute unice și unidirecționale de vizitare, reducerea capacității, instalarea de barierele anticontagiu.

Toate aceste reglementări se regăsesc în protocolul pentru redeschiderea Orașului Artelor și Științelor, care a fost pregătit ținând cont de ghidul de măsuri pentru reducerea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-02 pentru muzee și situri de patrimoniu, alcătuit și implementat de Institutul Spaniol de Calitate turistică (ICTE), precum și de indicațiile autorităților competente.

Sursa informației: Valenciabonita.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1267