Game of Thrones – The Challenge, escape room gratuit în Centrul Comercial Saler

În perioada 18 – 27 octombrie 2019, Centrul Comercial Saler găzduiește la etajul întâi escape room ”Game of Thrones, The Challenge” (”Jocul Tronurilor, Provocarea”). Este o experiență gratuită care cuprinde trei camere de evadare, replici ale unor locuri și personaje din binecunoscutul film.

Vizitatorii vor putea să-și testeze abilitățile și cunoștințele despre ficțiunea deja mitică. Ei se pot fotografia cu o replică reală a Tronului de Fier și a dragonului Drogo.

În ce constă experiența ”Game of Thrones, The Challenge”

Experiența propune o imersiune de-a lungul celor șapte sezoane ale seriei, în care printr-o „tripla sală” vizitatorul trebuie să facă față, în doar 10 minute și în grupuri de 4 până la 6 persoane, provocărilor precum ajutorul dat lui Daenerys în a completa harta centrului sălii de ședințe a lui Rocadragón sau aventura în pădurea zeilor în căutarea pumnalului de oțel pentru a i-l da lui Arya.

Programul ”Game of Thrones, The Challenge”

– De luni până vineri între orele 17.00 și 21.00.

– Sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 14.00 și între 16.00 și 21.00

Accesul este liber și gratuit.

Dacă vrei să afli ce mai poți face duminică, 27 octombrie 2019 în Valencia, citește Duminică, 27 octombrie, Festivalul Piețelor Stradale în Plaza del Ayuntamiento, Valencia și Circ VoraMar 2019, festival de circ deschis și gratuit, 25-27 octombrie, Valencia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1285