Expoziția de supereroi în mărime naturală vine în Valencia!

În perioada 13 septembrie – 13 octombrie 2019, Valencia găzdui Expoziția de supereroi în mărime naturală, SUPERHÉROES LA EXPOSICIÓN. Ea va putea fi vizitată în corturile din piața exterioară a Nuevo Centro.

Expoziția ocupă 900 mp, repartizați în două corturi. Primul cort, cu o suprafață de 725 mp, găzduiește supereroii Thor, Catwoman, Iron Man, Guardians of the Galaxy (Rocket Raccoon and Groot), The Joker, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk, Flash, Captain America și Spiderman.

În al doilea cort, de 175 mp, se vor afla personajele Star Wars: R2D2, Chewbacca, Yoda, Darth Vader, Jaba Feet și Storm Tropers. Piața interioară a Nuevo Centro va găzdui figura Green Lantern.

Vizitatorii au posibilitatea de a se fotografia cu supereroii preferați. Expoziția de supereroi are și un puternic sistem audiovizual care rulează pe ecrane individuale videoclipuri despre cum au fost realizate filmele, precum și istoria fiecăruia dintre supereroii expuși.

Informații utile Expoziția de supereroi

– Adresa: Centro Nuevo: Avd Pío XII, nº 2, 46009 Valencia.

– Tel/Email: +34.685.254.115, superheroeslaexposicion@gmail.com

– Program de funcționare:

* De luni – vineri: între orele 17:00 și 22:00

* Sâmbăta, duminica și sărbătorile legale: între orele 11:00 și 21:00.

– Tarife:

*Adulți: 8 euro

* Copii: 6 euro.

!Atenție! Se aplică o reducere de 20% la prețul de intrare pentru o achiziție minimă de 20 de euro realizată în Nuevo Centro în perioada 13 septembrie – 13 octombrie! Acest discount nu poate fi combinat cu alte promoții. Biletele de achiziție trebuie prezentate la caseta expoziției.

– Vânzare bilete:

* De la casieriile aflate la intrarea în expoziție

* Online, de aici: Bilete online aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1546