Concerte și recitaluri muzicale în Palatul Artelor Valencia cu bilete la preț de 5 euro!

În lunile iunie și iulie, Palatul Artelor Valencia găzduiește concerte și recitaluri  muzicale cu bilete la doar 5 euro!

În această perioadă, Orchestra și Corul Comunității Valencia, artiști de la Centrul de Perfecționare al Palatului Artelor vor susține diverse sesiuni muzicale.

Program

Luni, 8 iunie, la ora 10:00, se vor scoate la vânzare bilete pentru ciclul de concerte și recitaluri “Torna a Les Arts”, cu care centrul cultural reia activitatea artistică după perioada carantină.

Concertele vor dura o oră, fără pauză și vor avea loc în fiecare joi, vineri și sâmbătă, în perioada 13 iunie – 11 iulie.

Vineri, 12 iunie, Sala principală va găzdui un concert dedicat personalului sanitar.

Începând de sâmbătă, 13 iunie, în aceeași sală, vor avea loc zece sesiuni muzicale susținute de Orchestra și Corul Comunității Valencia, precum și de artiști ai Centrului de Perfecționare.

Având în vedere angajamentul Palatului Artelor de a promova muzica lirică și clasică pentru cei tineri, sesiunile de vineri vor fi rezervate exclusiv celor sub 29 de ani.

Orchestra Comunității Valenciene va oferi trei programe diferite pe parcursul acestui ciclu: unul pentru instrumente de coardă, cu pagini de Mozart, Dvořák, Barber și Chaikovski, altul dedicat exclusiv instrumentelor de suflat cu pagini din Donizetti, Gounod și Beethoven și al treilea dedicat instrumentelor cu coardă și de suflat, cu interpretări din operele lui Cimarosa, Mozart și Haydn.

Corul  Comunității Valenci va avea o singură reprezentație, pe 2 iulie. Din program fac parte lucrări de Victoria, Palestrina, Guerrero, Bach, Elgar, Bruckner, Poulenc și Fauré, în compania pianistului Francisco Hervás.

Cântăreții Centrului de Perfecționare, însoțiți de pianiștii José Miguel Román și Stanislav Angelov, vor interpreta programe cu arii și romanțe de operă și zarzuela.

Programull poatye fi consultat aici.

Bilete

Biletele pot fi achiziționate doar de pe site-ul Palatului și de la telefon +34.902.202.383. Telefonul va fi funcțional de luni până vineri între orele 10:00 – 14:30.

Achiziția minimă este de două bilete. Biletele individuale pot fi solicitate doar telefonic.

Măsuri de protecție sanitară

În conformitate cu protocoalele sanitare, cap adoptate din cauza crizei de coronavirus, atât accesul, cât și capacitatea capacitatea permisă vor fi adaptate reglementărilor actuale. Între persoanele din auditoriu, cât și între interpreți se va asigura distanța socială.

O vizită în Palatul Artelor poți face citind articolul Palatul Artelor din Valencia sau cascheta uriașă a unui soldat roman.

Sursă de informare: Valenciabonita.es

Fotografia articolului este din arhiva personală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1043