Concerte în Valencia în 2020

Vrei să vizitezi Valencia, dar încă nu te-ai decis când? Poate te va convinge prezența unuia dintre artiștii care pop care vor susține concerte în Valencia în 2020.

Ca în fiecare an, orașul va fi plin de evenimente muzicale pop, latino, rock, indie, gratuite și cu plată, în aer liber și în săli.

Dintre toate, am ales doar numele artiștilor de renume internațional, care s-ar putea să te atragă.

Iată agenda celor mai importante concerte în Valencia în 2020:

Chayanne – 17 aprilie 2020 – Plaza de Toros. Prețul unui bilet începe de la 52 euro. Poți cumpăra bilet de aici.

David Bisbal – 29 mai 2020 – Plaza de Toros. Prețul unui bilet începe de la 30 euro. Poți cumpăra bilet de aici

Mark Anthony – 12 iunie 2020 – Marina Sur de Valencia. Prețul unui bilet începe de la 53 euro. Poți cumpăra bilet de aici.

Alejandro Sanz – 14 iunie 2020 – La Ciudad de las Artes y de las Ciencias. Prețul unui bilet începe de la 55 euro. Poți cumpăra bilet de aici.

Manuel Carasco – 12 septembrie 2020 – Auditorium Marina Sur. Prețul unui bilet începe de la 44 euro. Poți cumpăra bilet de aici

*Prețurile sunt valabile pentru locuri disponibile azi, 01.02.2020.

Dacă vrei să știi ce concerte vor mai avea loc în Valencia în 2020, afli aici.

În loc de concluzie

Dacă nu ești tocmai un admirator înfocat care să-și urmeze idolul în toate concertele, poate că ai nevoie de mai multe motive ca să vizitezi Valencia. Eu le-am strâns pe toate într-un articol și te invit să le citești aici. Nu ai nimic de pierdut, din contră, îți vei face o părere mai exactă despre oraș. Și, da, recunosc că există riscul să îți placă foarte mult!!

Dacă deja știi câte ceva despre Valencia și te întrebi ce ai putea face în oraș în afară să mergi la concert, iată care sunt recomandările mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1710