Asociația Pro Datina din Valencia desfășoară campania umanitară ”Inimi” pentru ajutorarea celor nevoiași

Asociația Pro Datina din Valencia a reluat din luna octombrie, Campania umanitară ”Inimi”.

Înițiată în urmă cu doi ani, de această dată are ca obiectiv ajutorea familiilor cu probleme financiare din cauza pandemiei Covid-19, indiferent de naționalitatea acestora.

Ca urmare a restricțiilor din timpul crizei sanitare, multe firme s-au închis sau au făcut concedieri, iar oamenii și-au pierdut locurile de muncă. Mulți dintre ei au ajuns în situația de a un avea cu ce să se întrețină​.

La sediul asociației se pot face donațiile de îmbrăcăminte, mâncare, jucării, cărți, rechizite.

Prima tranşă de donaţii a fost deja epuizată. De ele au beneficiat şi persoane care în alte campanii s-au implicat donând.

Înregistrarea de la finalul articolului este făcută luni, 23 noiembrie, la sediul asociației cu ultimele donații primite.

Voluntari ai asociaţiei se ocupă de selectarea și aranjarea lucrurilor.

Ce donaţii pot fi făcute

Având în vedere diversitatea nevoilor, sunt binevenite atât donaţiile în bani, cât şi cele alimentare, de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, rechizite, cărţi.

Donațiile în bani se vor face în contul Asociația Pro Datina din Valencia: ES13 3159 0058 0126 2700 5628.

Cei care vor dona lucruri, sunt rugați să aducă lucruri care pot fi folosite, nu foarte deteriorate.

Lucruri disponibile: Luni, 23 noiembrie, erau disponibile haine pentru nou născuți şi  prematuri, pentru fete cu vârsta până la 14 ani, pentru băieți până la 10 ani, îmbrăcăminte de damă mărimile M-L, dar și pentru bărbați .

Coordonate de contact:

Atenționare: Donatorii sunt rugați să contacteze în prealabil una din persoanele menționate pentru a se asigura că este cineva la sediul asociației!

Acest articol are ca scop susținerea și promovarea campaniei umanitare.

Cititorii sunt rugați să îl distribuie și să vorbească despre această inițiativă cu cât mai multă lume! Cu cât se vor aduna mai multe donații, cu atât vor putea fi ajutate mai multe persoane în nevoie!!

* * *

Valenciana.ro este rezultatul exclusiv al muncii autorului. Site-ul este finanţat doar de acesta și de donațiile cititorilor.

Susține Valenciana, răsplătește efortul autorului și informațiile furnizate, aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1390